Båttur i Oslofjorden

Leter du etter den perfekte båtturen på Oslofjorden? Da kan vi hjelpe deg! 

Sitter du der og skal stelle til den store firmafesten, en sammenkomst, en kick-off, en presentasjon eller en skikkelig samling. Jo da, vi har sett det før. Man lager til en festkomitè, leter etter festlokaler og utnevner folk til den ene oppgaven større og viktigere enn den andre, og så sitter akkurat du tilbake med hele ansvaret selv.

Det er prisen man betaler for å være ild-sjel og pådriver i et firma, i vennegjengen eller familien. Du får hederlig omtale etter maten, blir takket og priset. Det er bra det. Du fortjener det. Det er på veien dit du trenger folk du kan stole på. For dette skal være deres dag/kveld, ikke ditt slit!

Leie båt i Oslo

Og det er her vi i Båt Event kommer inn i bildet. Vi har arrangert herlige dager på fjorden siden 1999.

Enten du skal ha en samling med jobben eller en privat fest for en stor anledning, kan vi hjelpe deg. Vi har tre forskjellige båter til leie.

Vi tilbyr deg en skreddersydd dag, helt slik du drømmer om og nøyaktig slik du ser det for deg. Akkurat en slik en dag på fjorden skal være. Der alt er fiks ferdig, med hvite duker og pent bestikk, nydelig, deilig mat og god musikk.

Det er få festlokaler i Oslo som kan tilby den samme flotte utsikten som vi kan. Vi cruiser rundt så lenge dere ønsker og sørger for at utsikten er like flott som dagen deres.

Vi tilbyr fjordcruise fra indre Oslofjord helt ned til Son og Hvitsten.

Bekymringsfri båttur i Oslofjorden

Båt Event er en sånn opplevelse i Oslofjorden. Det er du som ønsker velkommen om bord. Det er du som viser vei til velkomstdrinken. Det er ikke du som skal stå i forkle og holde fatet.
Nei, du skal være den som holder hender. Du skal klemme og klappe dine folk på ryggen, smile, le og konversere …og vise vei for de viktigste menneskene i din profesjonelle eller private hverdag.

Vi som driver med dette hver dag, snakker om “besparelser som forsvinner i potetsalaten”. Du er sikkert en utmerket tapas-maker, sushi-mester, reke-skreller eller hjemme-gourmet, men i dag skal du være midtpunkt …og ikke kokk!

Du skal være trygg på at alt rundt deg fungerer helt etter planen. Det er du som har ansvaret for at alt faller på plass, og skaper en dag som alle skal huske som den beste firmafesten, det fineste møtet, den kuleste kick off eller den beste presentasjonen noen sinne.

Vi har baren, vi har musikken, og vi har maten dere drømmer om. Det er vi som seiler akkurat dit du vil. Vi drar på cruise i Oslofjorden til maten er klar. Da legger vi bi og spiser i en stille vik, med den beste utsikten noen kan ønske seg.

Rekeaften, Grillaften, Gourmetaften i Oslofjorden

Vi dere ha kjølige duggferske reker kanskje? …eller muligens en lun røket laks …et skikkelig heit grillmat – eller et gourmetmåltid dere sent vil glemme?

Det trenger ikke sprenge budsjettet. Det må bare gjøres med litt mer omtanke, litt mer kjærlighet og litt mer stil enn alle forventer. Det er ikke så vanskelig. Vi har gjort det i mange år, vi.

Når man er ferdig med å nyte drømmemåltidet, rydder vi. Du skal helt ubekymret ta med dine til salongen, baren eller ut på dekk …kanskje til dans og musikk, eller den viktigste praten i karrieren.

Vi fikser alt fra naturlige bølgeskvulp til pulserende jazz og gripende blues, via en koselig trubadur til de råeste DJs. Det er bare å velge og vrake.  Man må se an sitt publikum, og måle opplevelse nøye opp mot hensikt, mål og resultat.  Du overlater ingen ting til tilfeldigheten. Du overlater alt til folk som kan sitt fag, og har gjort dette til perfeksjon i mange, mange år.

Skal det gjøres en gripende presentasjon, en spennende avduking, en viktig utdeling eller en vakker påskjønnelse?

Vi legger alt  til rette, og alt står klart når fanfaren går!
Lyset er på! Scenen er din og kvelden er ennå ung!

Vi har til og med saksen til det berømte silkebåndet, sabelen til den høytidelige utnevnelsen, notestativet til firmasangen eller mikrofonen til den store talen.

Nå er det din tur til å skinne!
…og Båt Event er med deg hele veien til party-suksess!

Hva passer Båt Event til? 

Vi tar på oss oppdrag i alle størrelser og formater. Her kan du se en oversikt av type oppdrag vi har god erfaring med:

  • Firmafest
  • Sommerfest med gjengen
  • 30-40-50-60-70 eller 80-årslag
  • Kick-Off
  • Vår-fest
  • Julebord
  • Konfirmasjon
  • Eksklusiv transport i Oslofjorden

Har du et ønske som ikke står på listen, bare ta kontakt, vi ordner alt!

Perfekt Cruise i Oslofjorden – rett og slett

Vi i Båt Event skal sørge for at alt er ordnet, slik at alt du og ditt følge skal huske på er bare skal møte opp. Alle båtene våre er varmet opp, så det er en god opplevelse om festen er planlagt til en iskaldt februar, et plaskvått oktober …som det er i midt i sommermånedene.

Vi tar alle hensyn du kan komme på og noen du kanskje ikke engang hadde tenkt på. Det skal ikke mere til en enkel samtale med en av våre dyktige cruise-konsulenter som kartlegger alle behov sørger for at akkurat dette selskapet blir den store opplevelsen.

For å booke en tur er det bare å sende en e-post til booking@baatevent.no eller du kan ringe oss på 70 30 99 64.

Han ordner en hyggelig prat med våre beste folk, så dette skal bli til en helt aldeles herlig dag, kveld og natt på Oslofjorden.