Alle ansatte fortjener å bli satt pris på og dine ansatte og kollegaer er intet unntak.  Er du lei av å arrangere fester i kantinen på arbeidsplassen eller på festlokalet?  Da passer det perfekt med en båttur i Oslofjorden hvor alt er tilrettelagt. Det finnes ingen festlokaler som kan skilte med de fasilitetene som du kan oppleve her.  Vi har arrangert firmaturer i Oslofjorden i flere ti-år og vet hva som må til for at en firmatur skal bli årets beste opplevelse.

Med vår flotte cruisebåt, MY Spirit of Oslo, vil du og dere få en eksklusiv cruiseopplevelse. Vi kan skilte med en egen bar og verdens beste utsikt i indre Oslofjorden. Alt dere behøver er å gjøre er å møte opp så seiler vi rundt i den vakre fjorden frem til vi kan servere dere noen utsøkte retter. Vi finner en stille og rolig vik hvor dere kan nyte maten og den fantastiske atmosfæren. Når maten er inntatt tar vi turen videre i fjorden etter deres ønsker.

Minnerike firmatur i indre Oslofjord

For oss i Båt Event er sjøen vårt ultimate element og vi gleder oss til å vise frem det som ligger vårt hjerte nærmest, nemlig Oslofjorden. Fjorden er stor og øyrik og en tur her er mer enn kun sjø og bølgeskvulp. På turen vil vi cruise forbi vakre hytter og magisk natur, samt øyer og holmer, alt fra beste tilskuerplass ombord i vår flotte og festklare båt.

Vi i Båt Event er kjent for å skape minnerike turer og sørger for en firmafest og kick-off som det kommer til å gå gjetord om i lang tid fremover. Vil du virkelig vise dine ansatte at de blir satt pris på så er dette opplevelsen som sørger for akkurat det. Med nydelig mat, fantastisk stemning, god musikk og deilige krusninger i sjøen kan det faktisk ikke bli bedre. På gode sommerdager er det intet mindre enn et must å sitte i baugen på båten og bare nyte livet.

Kulinariske opplevelser fra det beste kjøkkenet

Alle preferanser du og kollegaene dine måtte ha innfris med glede. Her kan du være sikkert på at alt av behov blir dekket. Vil dere ha et lekkert skalldyrbord, helt ferske reker eller rett og slett en liten pølsefest med pølser utenom det vanlige? Da har du kommet til riktig sted. Båt Event legger sjela, og vell så det, i å gi deg og dine kollegaer en gastronomisk opplevelse du sent vil glemme.

Er hverken pølser eller skalldyr noe du higer etter så kan du være helt trygg på at Båt Event har mange forslag på lur. Spør og du skal få- vi gleder oss til å til å sette opp en meny som faller i smak hos hver og en av dere. Vil du se en oversikt over tilgjengelig meny så finner du den her. 

Nyt dagen ute eller inne-hele året

Her får du servert de lekreste retter og vekk er de dagene hvor du måtte sitte med en papptallerken på fanget. All maten blir servert på porselen med skikkelig bestikk og hvite duker i flotte omgivelser. Her er alt tenkt på fra start til slutt og det kommer garantert til å bli en uforglemmelig dag. Sammen med utsøkte retter serveres det også all drikke ditt hjerte kan begjære. Dette er firmaturen i vakre Oslofjorden hvor det ikke blir spart på noe og du trenger ikke gjøre mer enn å møte opp med et smil og ta i mot dine kolleger.

Med den ultimate firmafesten i Oslofjorden kan du og dine kolleger sitte ute på dekk en varm sommerdag og stemningen vil uten tvil stå i taket. Båten er i tillegg ferdig varmet opp når dere ankommer til det som blir verdens beste dag på fjorden. Uansett vær og vind er turen godt tilrettelagt og det vil garantert bli en opplevelse av de sjeldne.  Husk at en firmatur i Oslofjorden er like populær hele året og er laget for å ha event inne selv når vinden rusker i håret.

Restaurant-og cruisebåt

Med vår unike restaurant-og cruisebåt vil vi sørge for at du og teamet ditt får årets opplevelse-hele året. Vi tilbyr en skreddersydd dag hvor det er garantert at du og dine kolleger kommer til å elske hvert minutt.

Uansett vær så vil vi sørge for at dette blir opplevelsen som sørger for at alle fremtidige salg i bedriften vil gå i taket av dedikerte og fornøyde ansatte.

Unike kursopplevelser

Ønsker du å arrangere en firmatur med en agenda? Vi tilrettelegger slik at både møter og kick-off kan gjennomføres. Vi arrangerer hele dager med firmaturer og halve dager, alt etter ønske. Med en hel dag til sjøs vil dere få servert både lunsj og middag så blodsukkeret vil alltid være inntakt.

Dette er den ulmitate måten å arrangere firmatur for dine kolleger. Dette er også perfekte lokalasjoner hvis du vil skape en litt annerledes kurs-opplevelse. Del dagen i to hvor kurs står på planen ved først halvdel og la det sosiale være helten etter lunsj, mer perfekt blir det ikke.

Chartre Spirit for en innholdsrik dag på fjorden

Har du spørsmål eller spesielle ønsker står vi i Båt Event alltid klare til å svare på dine spørsmål, samt hjelpe deg å tilrettelegge for den aller beste opplevelsen. Vi tar alle hensyn og kan skilte med en stor og innholdsrik meny med over 30 retter slik at det vil alltid være noe for alle.

Båten, Spirit, har skikkelige toaletter og bad så turen på fjorden kan foregå over flere timer, gjerne en hel dag. Her kan dere få unike minner fra en firmatur i Oslofjorden uansett årstid. Vi sørger for både firmaturer og julebord med skreddersydde opplevelser.

For å booke en tur er det bare å sende en e-post til booking@baatevent.no eller du kan ringe oss på 90 8016 40.

Velkommen!