MY Spirit Of Oslo – Restaurant Båt

M/Y Spirit of Oslo er den nyeste båten i flåten til BåtEvent AS.

  • Passer for dere som planlegger et fjordcruise, sommerfest eller julebord for opptil 100 personer
my spirit of oslo

Man entrer båten akterdekket hvor velkomstdrinken står og venter.

Fra akter dekket kan man trekke opp på Oslos største flybridge. Her er bordene dekket med taktfulle hvite duker og tøyservietter, for å gi deg den eksklusive følelsen du ønsker.

Hva er vel ikke bedre enn å nyte havets fristelser på en flybridge. Her er det plass til opp mot 90 personer sittende til bords!
Skulle man ønske noe å drikke så venter bartenderen på deg i baren på hoveddekk. Denne er plassert i loungen hvor du kan sette deg ned å slappe av fra solen å nyte rolig musikk.

Skulle man ønske å få vinden i håret kan man trekke frem på båtens baug, hvor det er skreddersydde sittegrupper og PA-anlegg.

Konferanse på fjorden

Passer perfekt til konferanse. Underdekket på Spirit of Oslo er i særklasse, med alt med trenger for å gjennomføre er flott arrangement. Her finner du en 80 tommers skjerm med tilknytting til båtens PA-anlegg samt PC. Vi har bord som man kan dele seg inn i arbeidsgrupper, trådløse mikrofoner.

Man trenger absolutt ikke å stresse med egne computere, tamed deg usb-sticken vi fikser resten. PA- anlegget er satt opp i soner, hvor kunden selv bestemmer hvordan det settes opp.

Skulle du ønske å holde ett foredrag nede, så kan vi splitte lyden. Da kan resten av båten nyte musikk mens man mikrofonene er koblet opp ned eller vica verca.

Desidert Oslos beste konferansebåt! Vi har

Ønsker man team building eller bare å ha det gøy så arrangerer vi gjerne aktiviteter på land eller om bord.

Båtens nedre dekk er også dekket vi serverer maten her blir dekket med stilfulle hvite duker og tøyservietter, for å gi deg den eksklusive følelsen du ønsker.

Skulle du ønske å bade er båten utstyrt med en storbadeplattform helt akter med to badestiger. Her er det også montert opp dusj hvis man skulle ønske å vaske av seg saltvannet.

Denne båten skreddersys etter kundens ønske, Ønsker man et band eller en DJ er dette noe vi kan ordne for dere.