M/S Olympia – Restaurant Båt

Denne båten er solgt, se MY Spirit of Oslo istedenfor.

M/S Olympia er den flotteste og mest gjennomførte restaurant-båten i sin klasse.

  • Passer best for dere som planlegger en sommerfest eller et fjordcruise for mellom 60 og 120 gjester
  • Minimum antall gjester i høysesong: 45

Dette er en båt med 360 graders utkikk, hvor det enn du måtte befinne deg om bord. Man entrer båten oppe på soldekket hvor velkomstdrinken venter. Soldekket er innredet med bord, persiske tepper, benker og stoler.

olympia

Bordene er dekket med taktfulle hvite duker og tøyservietter, for å gi deg den eksklusive følelsen du ønsker.

Soldekket er utstyrt med ett stort PA-anlegg som dekker alle behov. Dekket er utstyrt med bord og stoler og kan møbleres etter ditt ønske. Skulle du ønske ett dansedekk er dette fullt mulig.

Skulle det mot formodning begynne å regne er dette dekket utstyrt med presenninger med vinduer samt varmelamper for å beholde varmen. Denne båten vil holde deg tørr og varm igjennom hele arrangementet.

Trekker man ned i fra soldekket kan du velge å spasere frem til baugen på båten.Her er det skreddersydde sittegrupper som er sammenføyet med båtens rekker, dette er den perfekte plassen å nyte solen eller å danse kvelden i senk.


Beveger du deg inn i båtens salong, så venter proffe bartendere på deg i en stor bar. Her kan du bli servert hva enn du måtte ønske deg av oppfriskninger. Salongen er innredet med snekkerbygde skinnsofaer, stoler og duk-kledde bord.

Baren er også utstyrt med en storskjerm med kartplotter som følger båtens reise.

Skulle du ønske ett skreddersydd program med bildefremvisning eller foredrag så er skjermen koblet opp mot båtens PA-anlegg med trådløse mikrofoner. Denne båten skreddersys etter ditts ønske.

Ønsker dere et band eller en DJ er dette noe vi kan ordne uten problemer. Ønsker man team-building eller bare å ha det gøy, så arrangerer vi gjerne aktiviteter på land eller om bord.