julebord
  • september 9, 2019
  • by Kapteinen

Båt Event AS har flere båter som rommer opp til 100 mennesker. Felles for alle båtene er at de har et eksklusivt preg, serverer 1 klasses mat og drikke samt er oppvarmet på vinterstid. Med andre ord et julebord dine ansatt kommer til å huske. Ring oss i dag på telefon 90 47 48 87 så fikser vi alt i løpet av telefonsamtalen

 

Julebord der alt er inkludert

Julebord

Julebord er for mange ansatte årets store høydepunkt. Det er ofte store forventninger fra de ansatte til hva bedriften arrangerer når det kommer til det årlige julebordet. God mat, flotte omgivelser og intim stemning er elementer man bør se etter når man skal bestille julebord. Hos Båt Event har vi i mange år arrangert firma-arrangementer og firmafester for de fleste anledninger. Hos kommer dere til en juledekorert båt med førsteklasses mat, julemusikk og kanskje Norges flotteste utsikt. Med andre ord et julebord der alt tas hånd om av oss slik at du og dine kolleger kan nyte kvelden på båten.

Ribbe, pinnekjøtt og magisk utsikt

Alle våre båter dekkes med linduker, porselen og flott bestikk. Vi bruker profesjonelle servitører og legger all vår stolthet i å servere våre gjester den beste julematen. Vi tilbyr julebuffe med ribbe, julepølser, pinnekjøtt og alt tilbehør som hører med. I tillegg har alle båtene egen bar med alle rettigheter.

For ordens skyld påpeker vi at et julebord i Oslofjorden «midt på vinteren» på ingen måte er kaldt. Noen tenker kanskje at et cruise på havet er best på sommeren, men det stemmer ikke. Stemningen i november og desember er rett og slett magisk. En liten opplevelse har flere av våre tidligere venner beskrevet det som. Med varme båter, lun julestemning og en hel båt for dere selv er det vanskelig å matche opplevelsen med noe annet. Dere holder på så lenge dere har lyst slik at man ikke mister hverandre på byen utover kvelden. Med andre ord en kveld der bedriftens ansatt kan bruke tid sammen og nyte førjulstiden

Til middag har vi følgende meny-alternativer:

 

Alt. 1: TRADISJONELL NORSK JULEMAT

Ribbe med sprøstekt svor, surkål, rødkål, svisker og brun saus

Hjemmelagde medisterpølser med sukrete hele tyttebær

Julepølse med grov og søt sennep

Nykokte poteter, grønnsaker mm

Alt. 2: LUTEFISK

Lutefisk, ertestuing, sennepssaus og nykokte poteter

Alt. 3: PINNEKJØTT

Pinnekjøtt, kålrabistappe, vossakorv, sukrete hele tyttebær, rødbet salat  og nykokte poteter.

DESSERTVALG:

–  Nydelig hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem og karamellsaus, eller

–  Riskrem med rød saus

 Alt blir selvsagt servert med porselen, stålbestikk, glass-glass, damask/tøy-duker, tøy/damask-servietter, julepynt osv.

For de ekstra kresne kan vi også tilby skreddersydde vinpakke og whiskey-smaking. Alle allergier tas selvfølgelig hensyn til så lenge vi får beskjed om dette i forkant.

Trenger du underholdning til julebordet? Vi kan arrangere, alt fra stand-up med kjente artister til karaoke om det passer bedre. Spør oss. Vi fikser det.

Vi opplever ofte at våre populære julebord blir utsolgt så ta en telefon til vær booking-ansvarlig Thomas Smith så kan årets julebord være ordnet i løpet av en kort telefonsamtale. Vi er også behjelpelig med transport til og fra båten om det skulle være behov for dette.